Vis dit værd

Af
 
Publiceret torsdag 20. maj 2010


Er kommunikation overhovedet noget værd? Hvis du svarer ”ja” og er kommunikationsmedarbejder, er det næppe overraskende. Måske er det mere overraskende, at din chef også mener det? Det er i hvert fald resultatet af en mindre rundspørge blandt topchefer, som Bjerg K og Marketing Clinic Denmark har gennemført.

En interessant tendens er, at toplederne tilsyneladende er mere tilfredse med både kommunikation- og marketingsafdelinger, når de er samlet. Du kan læse de første resultater af rundspørgen her.

Undersøgelsen slår vores nye tema an: Vis dit værd! Vi folder temaet ud over de næste måneder, og du er som altid velkommen til at bidrage med debat og artikler. Du kan starte med at evaluere din leder i vores quick poll – nu har de jo evalueret dig!

Der er lukket for kommentarer.

Modtag nyhedsbrev

Bjerg K udsender et nyhedsbrev med nyt om kommunikation og målinger.

Indtast din e-mail og modtag næste nyhedsmail.

Målinger man kan lære af

Dette site er en mindre del af et større forskningsprojekt, som vi kalder "Målinger man kan lære af". Deltagerne i forsknings-projektet samarbejder om at udvikle og afprøve nye og bedre måder at måle effekten af større kommunikationsløsninger på: hjemmesider, intranet, pressearbejde, videndeling, ledelseskommunikation, kommunikationspolitikker og -strategier mv. Deltagerne er:

Økonomistyrelsen

Udenrigsministeriet

Skatteministeriet

Fødevarestyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

CBS

Bjerg Kommunikation

Kontakt os for mere information om forskningsprojektet...

Læs om deltagernes motivation for at deltage...