Sprog

Af
 
Publiceret mandag 25. januar 2010


Sproget er centralt i al kommunikation. Derfor er det vores første tema i 2010. Vi formidler ny viden om, hvordan sprog bruges, undersøges og skabes – samt ikke mindst måles.

Vi bidrager selv til den nye viden med en ny undersøgelse: “Svære ord 2010”. Den handler om, hvordan vi danskere forstår de ord, som offentlige myndigheder bruger på deres hjemmesider.

Vi har fået svar fra 1.307 danskere, og det giver den første repræsentative undersøgelse af det offentliges sprogbrug. Sidder du i en privat virksomhed, er resultaterne bestemt også interessante. For du får indblik i, hvad der skal forklares, når du kommunikerer med en meget stor målgruppe: danskerne

Der er lukket for kommentarer.

Modtag nyhedsbrev

Bjerg K udsender et nyhedsbrev med nyt om kommunikation og målinger.

Indtast din e-mail og modtag næste nyhedsmail.

Målinger man kan lære af

Dette site er en mindre del af et større forskningsprojekt, som vi kalder "Målinger man kan lære af". Deltagerne i forsknings-projektet samarbejder om at udvikle og afprøve nye og bedre måder at måle effekten af større kommunikationsløsninger på: hjemmesider, intranet, pressearbejde, videndeling, ledelseskommunikation, kommunikationspolitikker og -strategier mv. Deltagerne er:

Økonomistyrelsen

Udenrigsministeriet

Skatteministeriet

Fødevarestyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

CBS

Bjerg Kommunikation

Kontakt os for mere information om forskningsprojektet...

Læs om deltagernes motivation for at deltage...