Om Bjerg K

Bliv klog på Bjerg K
Du finder ny, forskningsbaseret viden hos Bjerg K – og du får inspiration og rådgivning om, hvordan den bruges i dine kommunikationsprojekter.

Vores ydelse er kommunikation. Det er en ydelse, der dækker over en lang række discipliner og medier. Vi ser ingen grund til at afholde os fra specifikke medier. Derfor oparbejder vi kompetencer inden for både traditionelle og nye medier og trykte og elektroniske løsninger.

Vores kunder er ofte selv dygtige kommunikatører. Vores opgave er derfor at give dem produkter og faglig udfordring, så de kan udvikle deres egne ideer og opfylde deres formål og strategier. Når kunder møder os, skal det derfor være et møde mellem noget nyt og noget velkendt. Vi tager jeres erfaring og historie seriøst, og vi bidrager med nye tanker og ideer.

Modtag nyhedsbrev

Bjerg K udsender et nyhedsbrev med nyt om kommunikation og målinger.

Indtast din e-mail og modtag næste nyhedsmail.

Målinger man kan lære af

Dette site er en mindre del af et større forskningsprojekt, som vi kalder "Målinger man kan lære af". Deltagerne i forsknings-projektet samarbejder om at udvikle og afprøve nye og bedre måder at måle effekten af større kommunikationsløsninger på: hjemmesider, intranet, pressearbejde, videndeling, ledelseskommunikation, kommunikationspolitikker og -strategier mv. Deltagerne er:

Økonomistyrelsen

Udenrigsministeriet

Skatteministeriet

Fødevarestyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

CBS

Bjerg Kommunikation

Kontakt os for mere information om forskningsprojektet...

Læs om deltagernes motivation for at deltage...