Digital forvaltning

Af
 
Publiceret onsdag 2. september 2009


Hvornår har du sidst trukket et nummer hos kommunen eller sendt en frankeret svarkuvert til SKAT? Hvis du ikke kan huske det, er du formentlig blandt de 50 %, der i dag benytter de digitale muligheder i det offentlige.

Men er 50 % nok, når man tager det offentliges investering i digitale løsninger i betragtning? Hvis flere danskere skal bruge digitale løsninger i kontakten med myndigheder, så stiller det høje krav til både borgere og myndigheder. Her på kommunikationsmåling.dk sætter vi i efteråret 09 fokus på, hvordan man måler, hvis man vil sikre sig den bedst mulige udvikling og dokumentation for de digitale løsninger.

Hvis du har flere holdninger til temaet, end du kan give udtryk for i vores quick poll, så send os en artikel eller kommenter nogle af de artikler, som du allerede nu finder på sitet.

Der er lukket for kommentarer.

Modtag nyhedsbrev

Bjerg K udsender et nyhedsbrev med nyt om kommunikation og målinger.

Indtast din e-mail og modtag næste nyhedsmail.

Målinger man kan lære af

Dette site er en mindre del af et større forskningsprojekt, som vi kalder "Målinger man kan lære af". Deltagerne i forsknings-projektet samarbejder om at udvikle og afprøve nye og bedre måder at måle effekten af større kommunikationsløsninger på: hjemmesider, intranet, pressearbejde, videndeling, ledelseskommunikation, kommunikationspolitikker og -strategier mv. Deltagerne er:

Økonomistyrelsen

Udenrigsministeriet

Skatteministeriet

Fødevarestyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

CBS

Bjerg Kommunikation

Kontakt os for mere information om forskningsprojektet...

Læs om deltagernes motivation for at deltage...